Tots els pobles
EN

Qui som?

 Inici> Qui som?

Producció professional de teixits, tens wang i sheng!

Nantong Wang i sheng Textile Co., Ltd produeixen principalment teixits tenyits de fil, teixits tenyits per peces, teixits estampats i teixits de punt. Tenim una capacitat de 30 milions de metres per any. Tenim la nostra línia de talles i línia de teixit equipada amb teler de raig d'aire. Les varietats principals inclouen popelín, oxford, dobby, seersucker, franel·la, denim, cotó de lli, teixit elàstic i molts teixits sostenibles.

                               

L'empresa té una superfície de 40,000 maters quadrats i es troba a la zona industrial de Xiting, Nantong, Jiangsu Xina. A prop de la ciutat internacional - Xangai, el transport és convenient per a la nostra exportació.

El nostre mercat inclou Europa, EUA, Brasil, Corea, Colòmbia, Argentina, Mèxic, etc. La nostra creença és "Ser un soci fiable, valuós i sostenible", de manera que sempre ens centrem en la nostra innovació de gestió i millora de la qualitat per construir una col·laboració a llarg termini. entre la nostra empresa i els clients.

                               

Desitgem sincerament establir una relació de cooperació a llarg termini amb vostè.

                               

Us donem la benvinguda a fer-nos una visita.

Memorabilia de Wang & Sheng

2010

Es construeix Nantong Wang i Sheng Textile Co., Ltd.

2011

Les exportacions van ascendir a 8 milions de dòlars.

2013

Va fer el primer pla quinquennal, va ajustar el procés de producció, va estandarditzar el procés de l'empresa per a una millor planificació del desenvolupament de l'empresa.

2014

El nombre d'empleats supera els 120, el volum d'exportació anual supera els 10 milions de metres i el valor de sortida arriba als 18 milions de dòlars dels EUA.

2015

Empresa va aconseguir la qualitat ISO 9001, certificació del sistema ambiental.

2016

Per ampliar l'escala de producció, la nostra empresa va afegir i substituir 100 nous equips de teixit.

2017

Establir oficines a Bangla Desh, Itàlia i Mèxic, dissenyar el mercat global.

2018

Mitjançant la integració del desenvolupament de recursos estratègics, Wang&sheng ha arribat a una cooperació estratègica amb diverses empreses, de manera que Wang&sheng ha entrat a les tres principals empreses d'exportació de la indústria tèxtil de Nantong.

2019

Crear la seu central europea, responsable de tot el mercat europeu de vendes.

2020

Adaptant-nos activament a l'entorn del mercat, la nostra empresa va establir el departament de comerç electrònic.

El 27 de març de 2021, el president Ma Yun i professors de l'escola tèxtil i de roba de JCET van visitar Nantong Wang&Sheng Textile Co.,Ltd.

Història del fundador

El 2010, el Sr. Wang (president de la Junta) i el Sr. Zhao (director general) es van reunir en una oportunitat molt casual. Tenien les mateixes opinions sobre la indústria tèxtil. Van encertar i van començar a triar un lloc i a muntar una fàbrica. Després de més de 10 anys de desenvolupament, des de les 20 persones inicials fins a les 200 actuals, l'equip continua ampliant-se i la capacitat de producció continua millorant. L'actual Nantong Wang i sheng Textile Co., Ltd. té un equip de producció professional de 140 persones, resolen els problemes del procés de producció a temps. 10 membres de l'equip de marxandatge d'externalització, col·laboren activament amb les accions de producció de l'empresa. Equip d'inspecció de qualitat de 20 persones, poden garantir la qualitat dels nostres productes a granel. Equip empresarial de 25 persones, cooperen activament amb els clients. Equip de desenvolupament de 5 persones, continuen creant nou valor per als clients. Som un soci fiable, valuós i sostenible.

Els nostres clients

Certificacions